Sabine Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Hej, mam do oddania jedno niemal całe opakowanie oxymax xt, niestety nie mogę stosować spalaczy z pobudzaczami Cytuj
zuczkowo89 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Hej, Mam na sprzedaż kilka suplementów, niestety miałam do nich trzy podejscia i na rózne sposoby, wywołują u mnie wymioty i problemy zołądkowe a nie mogę sobie pozwolić na takie coś Pozniżej to co mam na sprzedaż, probowałam też kilka innych, niektóre wybrałam, inne się przeterminowały już niestety. Lipodrene Hardcore - data ważności 07/ 20 jedno opakowanie zafoliowane a drugie zużyte około 15 tabletek Lean Fx - data wazności 09/20 nowe zafoliowane Satietrim - data ważności nowe zafoliowane opakowanie 03/17 a drugie niecała połowa 10/17 Wszystko przechowywane w zaciemnionej szafce, z dala od ciepła, oryginalne i zakupione w sklepie internetowym. Mieszkam w UK ale mogę wysłać do Polski, jeśli ktoś zainteresowany to proszę o kontakt, nie podaje cen bo jestem otwarta na propozycje. Cytuj
zuczkowo89 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Sprzedam Lipodrene Hardcore - data ważności 07/ 20 jedno opakowanie zafoliowane całe, a drugie prawie pełne, zostało zużyte około 15 tabletek. Cena 200 zł, 220 z wysyłką z UK. Pozdrawiam Cytuj
Maly Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu witaj cena 200 zł to za te oba opakowania lipodrene? Cytuj
Maly Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu a jak z wysyłką i płatnością, 220 zł z przesyłką a pieniądze jak przelew czy za pobraniem by było, cy na pewno produkt oryginalny? Cytuj
zuczkowo89 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Produkt jest z oryginalnego sklepu wiec nie ma mowy o podrobce. Nie ma mozliwości wysyłki za pobraniem z Uk, tu w ogole czegoś takiego nie ma. Mogę zaoferować płatnośc przelewam, przez paypal bądz wystawić suplement na eBay. Innej uczciwej drogi chyba nie wymyślę niestety. Cytuj
Gee Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu @Aleksandra90 Jestem ew. zainteresowany. Podaj cenę, może być PW (prywatna wiadomość). Cytuj
kasik1976 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Witam zakupiłam Stimerex niestety samopoczucie po nim fatalne jak ktoś chce to odsprzedam 78 szt za stówke kontakt 512111414 Cytuj
Aleksandra90 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Mam do sprzedania Cannibal Inferno Apocalypse+Evolab Alphaburn. Kupione w sklepie Best Body. Po 83tabletki w opakowaniu. Zamowione 24wrzesnia 260za calosc juz z wysylka. Nowe kosztowaly 377. Cytuj
LizzyLeeds Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Alphaburn. drugi dzień dodatkowo Erase Fast oraz Ground Zero , pierwsze dni trzeba przetrwać i pilnować ciśnienie. W życiu ich nie oddam nie zamienie hahah.. czasem warto zrobić przerwę, to normalne ORGANIZM reaguje na nową substancję, potem sie przyzwyczaja. Co prawda do dziś nie jestem w stanie wziąć wiecej niż jedna dziennie Alphaburn lub Ground Zero, ogólnie to biore wszystkie trzy ale po jednej. Czasem chciałabym coś na apetyt na wieczór, pomaga Stimerex a wypróbuje Caralluma. Cytuj
Agula Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Odsprzedam Diuretic complex 2 pełne opakowania po 90 zl i trzecie 1/2 opakowania dołoże gratis ..kontakt 605825741 wysyłką 10zl.po wpłacie na konto Cytuj
loloikoko Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Witam. Mam do sprzedania: Kazeine micelarna (białko 2,5 kg - 130 zł) Gainer 2,5 kg (50 zł) L-glutamine (30 zł) Cytuj
adriank Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Hej! NIgdy wcześniej nie brałem spalaczy. Spróbowałem Ground Zero i mnie za bardzo trzepie. Mam w związku z tym do odsprzedania opakowanie 88 kaps. za 150zł (zamiast 250). Proszę o kontakt najlepiej na whatsapp +48 450 000 542 Pozdro! Cytuj
sssik Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Sprzedam synedrex opakowanie 60kapsulek, bez 3 sztuk. Prawdziwy, legit. Trochę za mocny dla mnie. Sprzedam za 100zl z wysyłką gratis. Można pisać na maila xkev13@gmail.com. Pozdro Cytuj
Radloo Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Witam! Podepnę się pod ten temat... Mam do sprzedania 2 opakowania spalacza tłuszczu z firmy OMEGA SPORTS Burn24. Zostały kupione na bestbody, moge przesłac screen kupna. Jedno z nich zostało otworzone i zużyto 1-2 tabletki, drugie jest nie otworzone. Data ważności obydwu to marzec 2021. Cena za dwa opakowania to 180zł plus koszty wysyłki: InPost - 12,99zł Paczka w RUCH - 8,49zł DPD - 10,49zł Istnieje możliwość kupienia jednego opakowania, wtedy cena 1szt. to 90zł plus koszty wysyłki. Proszę o pw. Cytuj
Maslak66 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Witam, mam do sprzedania jedno opakowanie LIBERTY LABZ LIT THE F%#K UP, 60 kapsułek, nowe zafoliowane opakowanie. Termin ważności 04/2022. Zakupione w bestbody. Cena z dostawą 110 zł (199 zł na bestbody). Kontakt na PW. Cytuj
Ed.nowacka Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Niestety ledwo zaczęłam przyjmować okazało się ze jestem w ciąży, więc sprzedam prawie całe opakowania,szkoda żeby się zmarnowały . Alphaburn 83 tabletki w opakowaniu, Fenix Ground Zero 77. 1 Cytuj
Dunio1 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu dunio8@tlen.pl chetnie przyjme rozne specyfiki ,odzywki ,pobudzacze fat burnery nie pracuję ,nadwaga i różnie czynniki Cytuj
Dunio1 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu 13 minut temu, Dunio1 napisał: dunio8@tlen.pl chetnie przyjme rozne specyfiki ,odzywki ,pobudzacze fat burnery nie pracuję ,nadwaga i różnie czynniki Ewentualnie przesyłkę i tanie do 20 zł mogę pokryć Cytuj
Dunio1 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu W dniu 29.06.2021 o 22:17, Ed.nowacka napisał: Niestety ledwo zaczęłam przyjmować okazało się ze jestem w ciąży, więc sprzedam prawie całe opakowania,szkoda żeby się zmarnowały . Alphaburn 83 tabletki w opakowaniu, Fenix Ground Zero 77. Ja takie bym kupił Cytuj
Ed.nowacka Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu W dniu 29.06.2021 o 22:17, Ed.nowacka napisał: Niestety ledwo zaczęłam przyjmować okazało się ze jestem w ciąży, więc sprzedam prawie całe opakowania,szkoda żeby się zmarnowały . Alphaburn 83 tabletki w opakowaniu, Fenix Ground Zero 77. Niestety juz nie aktualne Cytuj
marantateicolor Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Mam do sprzedania Alphaburn oraz Ground Zero odpowiednio 46 i 50 tabletek. Ważność do marca 2022. Za wszystko 200zl plus wysyłka. Zainteresowanych zapraszam priv. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź