Mlody696 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam serdecznie wszystkich forumowiczów! Proszę o wyrozumiałość, gdyż to mój pierwszy post na tym forum. Otóż mam 100kg przy wzroście 179 cm. Chcę schudnąć, a nie mam za bardzo czasu chodzić na siłownię. Chciałbym zapytać się, czy kupno taniej bieżni (do około 1000 zł) do domu ma sens? Chodzi mi o to, czy taka bieżnia na przykład szybko się nie zniszczy, nie uszkodzi, czy nie będzie słychać głośnego tupania (mieszkam w bloku), czy nie jest to po prostu strata pieniędzy. Proszę o wszelkie porady, szczególnie wady użytkowania takiego sprzętu. Pozdrawiam serdecznie! Mlody Cytuj
Schnaider Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Kupno jakiejkolwiek bieżni ma sens, bo lepiej nawet spacerować na słabej bieżni oglądając film czy jakieś programy informujące, niż robić to siedząc w fotelu z paczką chipsów. Bieżnie domowe te całkiem przyzwoite to koszt 2 000 zł. Ja taką kupiłem, jest regularnie używana od 1,5 roku i nic jej nie jest. Efektów treningów opisywać nie trzeba. Oszczędność czasu to jedna sprawa, a mnie dodatkowo przekonało środowisko, bo jak w okresie grzewczym wieczorem biegałem, to ludzie naprawdę różne rzeczy spalają, a człowiek to pełną piersią wdycha... Cytuj
Rekomendowana wypowiedź