Fafik Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam z racji ze jestem nowy chciałbym wszystkich przywitać. Na rynku jest pomoc nowość w postaci plastrów Muscle up patches. Opinie są bardzo dobre jednak chciałbym się dowiedzieć czy ktoś może stosował/stosuje i może sie wypowiedzieć na ten temat. Z gory dziękuje Cytuj
Rumcajs Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Nie ma to żadnego prawa działać i jest to kolejny wynalazek na wzór suplementów które powodują spadek wagi 10 kg w tydzień jak Slimberry. Wszystkie opinie są niestety sponsorowane przez producenta tego wynalazku. Jeśli zależy nam na wzroście masy mięśniowej musimy dostarczyć bodziec w postaci treningów oraz białko jako budulec. Bez niego nie zbudujemy masy mięśniowej, gdyż z fizjologicznego punktu widzenia jest to niemożliwe. Cytuj
AdamPiotr22 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Szkoda czasu na takie specyfiki. Zamiast tego lepiej skoncentrować się na treningu. Tak jak kolega wyżej powiedział - nie ma prawa działać. Cytuj
princeofdarkness Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Kupiłem Muscle Up Patches(plastry-10 dniowe) .Wykonałem wszystko jak zalecono w instrukcji.Z całą mocą stwierdzam co następuje: same plastry nie trzymają się skóry,odpadają po 5 minutach, jeśli się spocisz to po dwóch.Efekt ? Nie można mówić o efekcie bo go po prostu nie ma. Jeśli już miałbym, podać jakąś miarę ,to jest to poziom dużo poniżej dna Rowu Mariańskiego.Pieniądze wyrzucone w błoto.Nie polecam tego chłamu nikomu. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź