Hana. 123 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Czym mogę zastąpić Cheet non stim. Albo gdzie go kupić. Cytuj
Kazam Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Nie wiem, gdzie można kupić bo producent obecnie opracowuje nową formułę (chyba trzeci albo czwarty raz). Zastąpić go można łącząc np. Amix Lipidrol + Haya Labs Cayenne + Genius Diet Pills. Cenowo pewnie wyjdzie nieco drożej, ale efektywność na znacznie wyższa. Cytuj
karolinawellb Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu W dniu 18.06.2021 o 14:47, Kazam napisał: Nie wiem, gdzie można kupić bo producent obecnie opracowuje nową formułę (chyba trzeci albo czwarty raz). Zastąpić go można łącząc np. Amix Lipidrol + Haya Labs Cayenne + Genius Diet Pills. Cenowo pewnie wyjdzie nieco drożej, ale efektywność na znacznie wyższa. A czy to co proponujesz, jest rowniez bez stymulantow? Poproszę o pomoc, chcialam kupic Alpha Lion Cheetah ale nigdzie nie można tego zamówić... Szukam czegoś co nie wprawia organizmu w stres (kolatanie serca) oraz nie robi manii w glowie 🙂 ( Kiedys uzywalam Stimerex Ultra Hardcorde i strasznie wplywalo to na moje zdrowie psychiczne, efekty fizyczne wiadomo, spoko). / H: 180cm, W:83kg, Kobieta w 2015r. start W:107kg Cytuj
Rekomendowana wypowiedź