Zabiel8 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam potrzebuje pomocy w doborze odżywek miałem sporą przerwę w trenowaniu .Teraz zacząłem od 2 miesięcy i chciałbym kupić jakiś zestaw suplementów . Mam 33 lata 180 cm 95 kg trenuje 5 razy w tygodniu .ktoś pomoże? Cytuj
Solaros Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Jaki cel suplementacji? Wiesz z jakiej kategorii miałyby być to produktu? Podaj orientacyjny budżet na suplementacje. Cytuj
Zabiel8 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Celem jest rzeźba . Myślałem o kreatyna i hmb ! A co do budżetu to tak około 500 zł Cytuj
Zabiel8 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Celem jest rzeźba . Myślałem o kreatyna i hmb ! A co do budżetu to tak około 500 zł Cytuj
Zabiel8 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu 2 godziny temu, Solaros napisał: Jaki cel suplementacji? Wiesz z jakiej kategorii miałyby być to produktu? Podaj orientacyjny budżet na suplementacje. Celem jest rzeźba . Myślałem o kreatyna i hmb ! A co do budżetu to tak około 500 zł Cytuj
Solaros Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Ok. Na początek nie pisz post pod postem bo jest to nieczytelne. O HMB napisano wiele artykułów i przeprowadzono setki badań, jeśli nie chce Ci się wertować internetu to powiem od razu - nie działa nawet w minimalnym stopniu. Patrząc na aktywność i parametry to jak się postarasz to masz szansę na fajną rekompozycję, czyli wycinkę tłuszczu i dodanie nieco suchego mięsa Co do suplementacji to kreatyna jak najbardziej może zostać, weź zwykły monohydrat w proszku - najlepsza cena a różnicy w działaniu nie zauważysz. Dobrą opcją będzie oczywiście wysokiej jakości spalacz. Możesz zerknąć sobie w temat rankingu tutaj na forum. Pod względem składu topowe produkty to na pewno Fenix Ground Zero czy Liberty Lit the fuck Up. Cały zestaw możesz uzupełnić sobie o booster testosteronu np. Erase Fast lub Terminator Test. Taki zestaw będzie nieporównywalnie bardziej efektywny niż hmb, aminokwasy, gainery itp. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź