Pawelenko Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Co myślicie CEL M-Test 180 kap. Potrzebuje jednego z lepszych bosterow . Co doradzicie ? Cytuj
Solaros Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Skład ma bardzo dobry, nie ma 100000 składników w mikrodawkach, które ładnie wyglądają na opakowaniu i nie działają, tylko kilka sprawdzonych składników w dużych dawkach. W USA to jeden z najpopularniejszych boosterów testosteronu, sam nie stosowałem. Bardzo dobrze wygląda jeszcze Thunder Struck z Psycho Pharma (ta firma w ogóle robi mega suple, każdy ich produkt zbiera super opinie). Który lepszy ciężko powiedzieć, na papierze ten drugi, ale jest na rynku kilka miesięcy, za to M-Test to już kultowy produkt. Cytuj
Pawelenko Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Dzieki kolego za opinie może ktoś coś więcej na swoim przykładzie powie? Cytuj
Pitbull85 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu ja też nie stosowałem, ale za to mój brat stosował już chyba z 5 razy, mocno się podnieca tym suplem, ja niestety nie siedzę w boosterach testosteronu, ale opinie na forach anglojęzycznych ma same dobre, w Polsce opinii niewiele, a jak są to również dobre Cytuj
Rekomendowana wypowiedź