muszarpk Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Doszla do mnie odzywka z datą nalezy spozyc przed 08,06,2015 jest supka na pewno.nie siedziala w wilgoci co mam z nia zrobic nadaje sie do czegos Cytuj
Bull Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Producenci podają termin minimalnej przydatności, najczęściej z zasady 2 lata od daty produkcji (europejscy). Według mnie nic złebo z BCAA się nie powinno stać, jeśli produkt jest sypki. Cytuj
KR33P Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Spożywać* Po części potwierdzę to co napisał Bull, jeśli wciąż jest sypkie to możesz spróbować. Jeśli jest zbite i porobiły się grudki to od razu do kosza. Biorąc pod uwagę, że minęło ponad 2 lata od wyznaczonej daty może być różnie. Ja osobiście bym raczej nie ryzykował. Zakup dobrych aminokwasów to nie jest duży wydatek. Ba, nie są nawet konieczne jeśli dostarczasz organizmowi odpowiedniej ilości pełnowartościowego białka. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź