venom654 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Potrzebuję czegoś konkretnego / sprawdzonego w działaniu na ujędrnienie skóry po odchudzaniu. Teraz wiem że powinienem o tym pomyśleć wcześniej ale stało się. Odkąd zgubiłem ponad 30 kg i nadal tracę skórę mam luźną, obwisła z nadmiarem na brzuchu i piersiach. Macie jakieś sprawdzone środki, metody na to? Cytuj
nina_nf Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Ja z własnego doświadczenia mogę Ci polecić (niestety tanie to nie jest) połączenie SAN Liporedux i MPA Vasodry. Pierwszy z nich spala tłuszcz i cellulit, a drugi wodę usuwa wodę podskórną i cellulit wodny. Jedna kuracja u mnie wystarczyła, jestem 2 lata po ciąży. Ograniczyłam przy tym cukry, sól i węglowodany do zera niemal. Wcześniej miała jakieś Hydrominum i inne cuda z aptek czy salonów kosmetycznych, tanie nie były, a efektów brak. Cytuj
Arnold78 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Fizjologię ciężko oszukać, jeśli to faktycznie naciągnięta skóra, a nie cellulit, woda podskórna i tłuszcz to trzeba na to czasu. Dobre też są naprzemienne prysznice zimną i ciepłą wodą by hartować skórę. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź