Platek Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam,poniżej chciałbym wam przedstawić swoją dietę oraz mój tygodniowy plan ćwiczeń, proszę o wszelkie wskazówki, uwagi które pomogą mi dopracować mój plan.Obecnie chce spalić tłuszcz aby potem zacząć budować suchą masę mięśniową.Na chwile obecną mój plan ćwiczeń wygląda następująco:PoniedziałekTrening siłowy, głównie wolne ciężary.WtorekZajęcia CrossfitŚrodaTrening siłowy, głównie wolne ciężaryCzwartekZajęcia CrossfitPiątekTrening siłowy, głównie wolne ciężary.Sobota i Niedziela to dni odpoczynku lecz chce dodać lekkie bieganie w te dni.DietaŚniadanie 6:00Płatki owsiane górskie 150gram (+ trochę mleka)KCAL - 554Białko - 18Węgle - 94,5Tłuszcze - 10,5II Śniadanie 9:00Serek wiejski lekki (200gram)+bananKCAL - 283,8Białko - 23,3Węgle - 33,3Tłuszcze - 6,4Obiad 12:00Ryż brązowy (50gram) + pierś z kurczak 250 gram plus warzywa (najczęściej sam robię sałatki : pomidory papryki marchewki cebule szpinak sałaty itp)KCAL - 436,7Białko - 56,1Węgle - 34,1Tłuszcze - 8,5Obiad 2 (między 15:30 a 16:00) przed treningiemTuńczyk z puszki 70 gram + 50 gram ryżu białegoKCAL - 235,8Białko - 18,1Węgle - 38,3Tłuszcze - 1,1Trening mam około godziny 17Przed treningiem biorę porcję carbo zmieszaną z porcją BCAAPo treningu biorę porcje BCAA zmieszaną z porcją białkaKolacja około 19:00Ryż biały 50 gram + pierś z kurczaka 250 gram ( i także warzywa)KCAL - 447,3Białko - 55,9Węgle - 38,3Tłuszcze - 7,9kolacja II 22:00Twaróg chudy 125 gram plus koło 10 gram oliwy z oliwek (jedna pełna czubata łyżka stołowa)KCAL - 204,7Białko - 25Węgle - 3,8Tłuszcze - 10Łącznie dziennie mam :KCAL - 2149,7Białko - 196,1Węgle - 240,7Tłuszcze - 44,7 Cytuj
Ulka_mala Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Aktywność fizyczna na duży plus, w zupełności wystarczyć powinna. W śniadaniu brakuje białka, najlepiej byłoby dorzucić np. odżywkę białkową czy jajko (choć do owsianki średnio pasuje) II śniadanie lepiej bez sera, bo będziesz miał za dużo nabiału w diecie, a to nie za dobrze dla obwodu pasa. Zastąp np. jajecznicą, chudą rybą, albo szynką dobrej jakości. Tuńczyk ma dużo metali ciężkich, bazuj na nnych rybach, a jego od czasu do czasu. Nie podałeś wagi, więc ciężko powiedzieć czy kalorii jest wystarczająco mało by waga spadała. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź