Mała.A Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam, Od paru dni stosuje właśnie Fenix Ground Zero, dodam, że nie jest to mój pierwszy spalacz, chciałam zapytać czy ktoś z Was doświadczył takich skutków ubocznych jak nadmierna potliwość(pot dosłownie się że mnie leje) , ślinotok czy takie wnętrze roztrzęsienie? Zaczyna się około godzinę po zażyciu i trwa niedługo ale jest to dość irytujące. Nigdy wcześniej mi się coś takiego nie przytrafiło i chodzi o to czy powinnam zrezygnować z zażywania FGZ czy organizm się przyzwyczai za parę dni? Czytałam same bardzo dobre opinie i chciałam się tylko dowiedzieć czy poprostu na mnie on tak działa... Może jest za silny? Będę bardzo wdzięczna za wszelkie podpowiedzi 😉😁 Cytuj
General Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Zdarza się czasem nadwrażliwość na któryś ze składników lub jest po prostu za mocne działanie środka. Nadmierna potliwość zdarza się często przy FGZ z uwagi na usuwanie wody podskórnej i trwa kilka - kilkanaście pierwszych dni , za ślinotok jest odpowiedzialny związek LeanGBB z czasem powinno też przejść, co do wewnętrznego roztrzęsienia to już raczej sprawa zbyt silnego działania. Wyjścia są w zasadzie trzy i samej trzeba Tobie zdecydować . Możesz zaprzestać jeśli czujesz zbyt silny lęk czy niechęć. Możesz spróbować przez następne kilka dni brać porcję wraz z posiłkiem przez co wchłanianie będzie trochę upośledzone i zaadaptować organizm ( z reguły działa) możesz też odsypać powiedzmy 1/3 kapsułki i tez tak kilka dni aż organizm przyzwyczai się do składników. PZDR 1 Cytuj
Mała.A Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Super. Dzięki za podpowiedź, widać, że znasz się na tym 😁 Myślę, że zmniejszę dawkę przez następne kilka dni i zobaczymy co z tego wyjdzie 👌 Dzięki wielkie jeszcze raz. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź