magda_pp Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam Jestem tu nowa i prosze o poradę Chciałabym zakupić lean efx 45 kapsułek ale mam obawę, czy faktycznie podziała tak jak piszą... Chciałabym zgubić pare kilo. Opinie, które czytałam sa bardzo pozytywne ale nie mam pewności czy obiektywne i czy nie zaszkodzę swojemu zdrowiu biorąc takie kapsułki. Dodam ze nic mi nie dolega, na nic nie choruje i jeszcze nigdy nie stosowałam takich spalaczy. Prosze o pomoc Z góry dziękuje. Pzdr Cytuj
cyklon04 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Magda Lean EFX bardzo mocno pobudza i nie każdemu to odpowiada. Jeśli nigdy nie stosowałaś żadnych spalaczy to nie oszukujmy się, nie masz dużej wagi to raczej lepszą opcją byłby już Stimerex Hardcore czy JetFuel Superburn. Pierwszy z nich jest mocniejszy, a drugi mocno nie pobudza, ale również bardzo dobrze spala tłuszcz. Wszystkie te spalacze są przeznaczone dla osób zdrowych jako że mają w składzie pobudzacze. Cytuj
magda_pp Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Dziekuje bardzo za radę. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowana wypowiedź