P.Naz Napisano 15 Stycznia Napisano 15 Stycznia Co do mitów, to tyle samo ich co i prawdy, kiedyś zastanawiałem się gdzie kupić sterydy. A wy co o tym myślicie? Uważam, że każdy początkujący powinien się wyedukować, żeby czerpać korzyści z posiadanej wiedzy. Cytuj
szpaleta Napisano Czwartek o 13:30 Napisano Czwartek o 13:30 Siema, taki poradnik to bardzo fajna sprawa dla osób które są zdecydowane by w ten sposób wspomóc realizację swoich celów. To nie to samo co zabawa z suplementami gdzie w najgorszej sytuacji można dostać rozstroju żołądka. Myślę że część osób która odwiedza nasze forum szuka właśnie pomocy w odpowiednim doborze środków i sposobie ich przyjmowania. Dobrze że jest tutaj ktoś kto zna temat i chce podzielić się swoją wiedzą. 1 Cytuj
P.Naz Napisano Czwartek o 14:11 Autor Napisano Czwartek o 14:11 Nie mam nic przeciw, i podzielę się swoją wiedzą oraz doświadczeniem z SAA. Zebrałem spore doświadczenie przez ponad dekadę, mając styczność niemal bez przerwy z tym tematem. Jeśli macie pytania, coś was ciekawi lub jak się odpowiednio do tego zabrać, nie wahaj się, pisz - służę pomocą👍 Cytuj
Rekomendowana wypowiedź