Gosia. Napisano Sobota o 15:11 Napisano Sobota o 15:11 Cześć, Czy moglibyście mi polecić jakiś warty uwagi spalacz tłuszczu, który jest dostępny do zamówienia? Przeglądałam fora i chciałam wybrać Burn24, jednak nigdzie nie jest dostępny. Jestem kobietą, mam do zrzucenia ok. 20 kg, do tej pory nie byłam za bardzo aktywna fizycznie, praca siedząca. Teraz zaczynam treningi 2x na tydzień z trenerem personalnym plus sama planuje dodatkowo w domu na macie jakieś ćwiczenia plus spacery. Mam niedoczynność tarczycy i PCOS. Chciałabym jakiś produkt by wspomóc proces odchudzania, pomożecie? Raczej nie chciałabym czegoś co daje bardzo dużego 'kopa'. Cytuj
szpaleta Napisano Sobota o 16:29 Napisano Sobota o 16:29 Cześć Gosiu, tak się zastanawiam czy nie lepiej zapytać trenera skoro korzystasz z usług profesjonalisty. Mogę powiedzieć Ci na moim przykładzie jak kończy się kombinowanie z suplementacją, niewłaściwym dawkowaniem i nieodpowiednim czasie aplikacji. Chcąc przełamać stagnację (zastój w treningach) wpadłem na pomysł aby zainwestować w suplementacje nabrałem tego tyle że ostateczne podczas jednego z treningów zacząłem mieć problemy z oddychaniem, podwyższonym tętnem i zawrotami głowy. Piszę jako małą przestrogę abyś w wyborze właściwych supli brała pod uwagę wszystkie możliwe aspekty które mogą wpływać na Twój stan zdrowia. Niestety co do spalaczy nic nie podpowiem bo jestem w odwrotnej sytuacji z chęcią przybrałbym 20 kg Życzę wytrwałości w osiąganiu swoich celów treningowych, zachęcam do pozostania na forum i podzielenia się swoją drogą do bycia lepszą wersją siebie 💪 1 Cytuj
Rekomendowana wypowiedź