Fryta1988 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam serdecznie chciałem prosić o opinie na temat sprzętu do użytku domowego. Chce zakupić wioślarza do nie profesjonalnego użytku (raczej spalanie kalorii i kardio) mój wzrost to 178cm i waga to 139kg Osobiście znalazłem 2 modele: 1) ISE SY-1750 za 999zl z waga użytkownika do 150kg 2) HS-075R Nuke od Hop-Sport za 1500zl z waga użytkownika 135kg Czy polecacie któreś z tych urządzeń? Jeśli ktoś może udzielić jakieś porady odnośnie tych sprzętów lub innych do 1500zl będę wdzięczny :) Cytuj
danka2314 Napisano 9 Lipca Napisano 9 Lipca Ja, ponieważ mam małe mieszkanie i nie stać mnie na kupno, wypożyczam wioślarza. Akurat pod Krakowem znalazłam wypożyczalnie. Fajnie bo mogę sobie przedłużyć lub w każdym momencie wymienić na inny sprzęt, na przykład bieżnię czy rowerek. Mnie taka opcja odpowiada najbardziej. 1 Cytuj
Łukasz91 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Do niedawna u mnie w garażu stał nieco starszy model ISE trochę mi posłużył więc nowsze modele pewnie są jeszcze lepsze dla mnie nie ma lepszego sprzętu Cytuj
Rekomendowana wypowiedź