Bonsocki Added more than year ago Share Added more than year ago Cześć wszystkim. Mam 22 lata i problem z libido. Ogólnie erekcja się pojawia, nie ma problemu z jej utrzymaniem, tylko zwyczajnie mi się nie chce, głównie ze zmęczenia. Nie ma problemu z partnerką, tylko po całym dniu pracy i siłowni już mi się nie chce. I zastanawiam się nad kupnem Horny Goat Weed. Ponoć panowie są zadowoleni. Teraz nie wiem jakie wybrać, mam na oku 2. PURE HORNY GOAT WEED 120 CAPS 500MG - w składzie tylko ikaryna 10% 500 mg za 85 zł NOW HORNY GOAT WEED EXTRACT 750MG 90 CAPS - w składzie ikaryna 3% 750 mg i 150 mg MACA za 69 zł Nie znalazłem nigdzie na forach opinii o firmie, z której lepsza ikaryna, pisali tylko, że działa. Może ktoś mi doradzić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solaros Replied more than year ago Share Replied more than year ago Wybór jest w miarę prosty, Pure Horny GOat Weed w wersji 500mg, liczy się zawartość ikaryny. Pure to firma z UK, Now z USA. Obie nie produkują swojego surowca, a kupują od dużych koncernów. Horny Goat Weed to obok Tongkat Ali najlepszy afrodyzjak pośród monopreparatów. Jak masz możliwości finansowe to dodaj np. LongJack z Haya Labs (najlepszy stosunek cena/skład) pośród produktów w kapsułkach. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonsocki Replied more than year ago Author Share Replied more than year ago Dzięki wielkie za tak szybką i sprecyzowaną odpowiedź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rekomendowana wypowiedź