Maksymaks Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Cześć. Znalazłem, się tutaj ponieważ poszukuję skutecznego sposobu utraty ok.20-25 kg wagi do wakacji. Wiek: 41, wzrost: 176cm., waga 100kg., w pasie 95cm., bmi: 32,3%, Wg wskazań z wagi łazienkowej: mięśnie 35,8%, body fat: 35,1%, woda 44,8% Kiedyś suplementowałem się chińską sibutraminą, wówczas utraciłem w ~5 miesięcy (3 cykle zażywania) ~20 kg. Tryb pracy: biurowa. Od dwóch tygodni zacząłem biegać wg "10-cio tygodniowego planu treningowego", ale niestety odczuwam dokuczliwe zmęczenie kolan i stawów skokowych. Od czego zacząć? od sitimerexu Hardcore, a może JetFuel Superburn lub innego zestawu suplementów... połączonego np. z Target A2? Stan zdrowia poza otyłością I st. oceniam jako dobry, jestem krwiodawca z niezłymi wynikami badań krwi. Budżet: ~300zł./m-c Cytuj
Massive Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu widzialem ze otrzymales juz odpowiedz w innym watku od siebie moge dodac ze stosowalem w zeszlym roku gat jetfuel superbun w polaczeniu z lecheek ad-3 i bylem bardzo zadowolony, wiec jeśli nie masz problemów zdrowotnych to smialo mozesz zastosowac takie polaczenie Cytuj
Maksymaks Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Dziękuję Massive za odpowiedź. Niestety odpowiedzi w drugim wątku nie dotyczyły bezpośrednio przeze mnie zadanemu zapytaniu. Zdecydowałem się na zestaw dwóch suplementów Stimerex Hardcore + Lean Fx. Dam znać za ok. miesiąc o efektach. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź