Jump to content
Sign in to follow this  
MarcoPalucci

wyniki badan

Rekomendowana wypowiedź

Witam panowie jestem po delikatnym ale dlugim cyklu, lecialo 1-16 cypionat /250 co 4 dni do tego 1-8 tura i konczylem sobie 16-28 prop solo /150mg co dwa dni .Trenuje boks wiec kuracja była typowo na ubicie bez szalenstw ale do rzeczy, ktos doradzil  mi zebym bral clomid raze m z hcg od pierwszego dnia wiec tak zrobilem a pózniej się dowiedziałem ze niby to nie jest nie wskazane  i nie zalecane,wiec poleciałem zrobic badania jak sprawy się maja i wrzucam wynik mógłby ktos ogarniety w temacie okreslic co robic dalej czy kontunynuowac clomid czy jeszcze raz hcg ,proszę o fachowa porade.Pozdro      tsh- 4.93 (0,27-4,20)  estradiol - 30,8 (11,3-43,2)  FSH -6,9 (1.5-12,4 )  LH-3,4 (1,7-8,6) Prolokatyna-348,80 (86-324)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  
    • 2 Posts
    • 1085 Views
    • 3 Posts
    • 2543 Views

×
×
  • Create New...