hX29 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Hej ! Ktoś mi nasunął pomysł ,ze białko jest dobre przy redukcji tkanki gluszczowej ( do tej pory myślałam ze tylko na masę ) 🙈 za tem pytanie do Was , jakie białko dla kobiety polecicie przy redukcji oraz jak je stosować ? Zamiast śniadania ,czy po treningu ? przyjmuje 3x dziennie EvolabAlphaburn i diuretic 2x 1. #hashimoto #redukcjaTkankiZbrzucha Cytuj
Arnold78 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Niema czegoś takiego jak odżywka białkowa dedykowana względem płci. Jeśli jakiś producent reklamuje białko dla kobiet, to najczęściej jest to bubel w cenie kilkukrotnie wyższej niż rynkowa. W trakcie redukcji najlepiej bazować na izolatach białka serwatkowego, mają dobry smak, wysokie stężenie i niemal wcale nie zawierają węglowodanów czy tłuszczy. Ja stosuje już kilka lat IsoPrime CFM od Amix, wcześniej miałem IsoWhey Zero od Biotecha i obie te odżywki są jak najbardziej ok. Cytuj
hX29 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Godzinę temu, Arnold78 napisał: Niema czegoś takiego jak odżywka białkowa dedykowana względem płci. Jeśli jakiś producent reklamuje białko dla kobiet, to najczęściej jest to bubel w cenie kilkukrotnie wyższej niż rynkowa. W trakcie redukcji najlepiej bazować na izolatach białka serwatkowego, mają dobry smak, wysokie stężenie i niemal wcale nie zawierają węglowodanów czy tłuszczy. Ja stosuje już kilka lat IsoPrime CFM od Amix, wcześniej miałem IsoWhey Zero od Biotecha i obie te odżywki są jak najbardziej ok. Dzięki bardzo. A zastąpić tym jeden posiłek czy jak ? 🤔 u sb mam dostęp tylko do allnutrion 😕 Cytuj
Arnold78 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Jeśli nie masz szczególnie wyliczonego białka to możesz zastąpić 1- 2 posiłki w ciągu dnia taką odżywką. Allnutriton ogólnie ma raczej przeciętne białka, spoko smakowo ale ze składem już gorzej. Nawet ich izolat nie jest pozyskiwany w niskich temperaturach, przez co pomimo dobrych parametrów sporo traci na wartości. Jak nie masz jednak innej opcji to może być, choć dobre odżywki z Amixa, Biotecha czy Optiumum kupisz w każdym sklepie online. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź