Jate Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam mam w planie zakupić taki oto zestaw. Chciałbym się doradzić czy jest on warty ceny czy może zastąpić to czymś innym co sądzicie o składzie? PSYCHO PHARMA Thunder Struck - 299,00zł Evolab Alphaburn 90 kap. -169,00zł Rauwolfia Canescens (90% Rauwolscine) Fucoxanthin (Laminaria Japonica 10%) Fucoidan (Brown Seaweed 85%) Bioperine® (Black Pepper Extract PSYCHO PHARMA Edge Pump- 179 zł Cytuj
Pawelenko Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Nie wiem czy jest to warte tej ceny , masz dużo odzywek w mniejszej cenie Cytuj
red_viper Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu 18 minut temu, Pawelenko napisał: Nie wiem czy jest to warte tej ceny , masz dużo odzywek w mniejszej cenie A jakieś konkrety alternatywnych lepszych produktów w niższej cenie? Bo też szukam, patrzę na składy i nie widzę nic lepszego, a tym bardziej tańszego i lepszego. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź