stasssia Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Ostatnio kupiłam profesjonalne łyżwy figurowe Edea Overture, i wszysko pięknie ładnie, jednak gdy je ubiorę i chwile w nich pośmigam na lodzie, bardzo mi cierpną stopy i czuje silny ból w podeszwach stóp. I teraz pojawia się pytanie. Czy jest to związane z tym, że są to nowe łyżwy czy może powodem tego jest całkiem cos innego? Rozmiar jest na pewno dobry, A i jeszcze miałam ostatnio skręcone obie kostki. Cytuj
MoloSport Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Witam, Ten model łyżew jest jednym z lepszych jeśli chodzi o komfort i usztywnienie kostki więc wykluczyłbym wade produktu. Najprawdopodobniej odczuwasz jeszcze skutki kontuzji bądź zbyt mocno wiążesz łyżwy i krążenie w stopach jest niewłaściwe. Pozdrawiam Piotr Cytuj
Sabine Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu U mnie było całkiem podobnie, przy zbyt mocnym dociągnięciu. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź