Azen Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Witam grupowiczów Przychodzę z prośbą o pomoc w takim ogólnym rozplanowaniu co i jak Ostatnie 20tyg leciał bold wraz z testem w różnych estrach był mix był enan był susta Dawka bolda 600 tyg test też w tych okolicach Zrobiłem przez te 20tyg fajną masę dobiłem do 95kg przy około 15% bf czyli bez tragedii Wyniki siłowe są zadowalające wymiary też ładne estetyka całej sylwetki wygląda dobrze będę teraz starał się o detale Ale do sedna chciałbym teraz zrobić 10tyg „redukcji” po czym znowu wskoczyć na masę I teraz tak czuję się dobrze nie mam żadnych sajdów wyniki krwi wyglądają dobrze estro prolka prog w normie Więc czy wlatywać na mostek i dopiero zacząć redukcje czy redukcja mostek masa Jaki drugi środek poza testem wrzucić na redukcje a co na okres masowy deka działa na mnie dobrze ale czuje się na niej średnio libido też klapa pomimo trzymania prolki w normie raczej ograniczam się do test + jeden środek Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc Dodam jesvze ze hcg leci cyklicznie co 5 tyg 5000 jednostek rozbite na 3 strzały co 2 dzień mimo to atrofia zaszła Cytuj
Rekomendowana wypowiedź