SuperiorVibez Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu (edytowane) WIEK:29 2. WAGA:78 3. WZROST: 172 4. WYMIARY: 5. STAŻ NA SIŁOWNI: kalistenika 5 lat i kickboxing 6. DIETA: 3000 kcal 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 0 8. TRENING: będzie PPL ale kalisteniczny 9. CEL CYKLU: poprawa sylwetki 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:brak 11. POZIOM BF ok 20 myślę 12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):Anię nie tyje ani nie chudnę trzymam wagę 13. STAN ZDROWIA: Bardzo dobry, wszystkie badania w normie 14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: nie 15. PPM (podstawowa przemiana materii):wszystko w porządku jest 16. WYNIKI SIŁOWE 117 na płaskiej 130 przysiad 165 martwy dziś wybyłem na siłownie Pierwszy cykl 6 tygodni prop 70mg co 2 dzień po ostatnim strzale dzień przerwy i enan i teraz chce bić w zamyśle pon-czwartek po 125 mg, ale wyczytałem że w prop jest więcej teścia procentowo. i dlatego moje pytanie czy nie dać 150mg albo 175 mg żeby wyszło mniej więcej 250 tygodniowo, wiadomo HCG po 3 tygodniach co 3 dni po 300 może 500. symex też po badaniach estro po 3 tyg. coś pomożecie doradzicie ? z góry dziękuję za pomoc. Edytowane 16 godzin temu przez SuperiorVibez Cytuj
Rekomendowana wypowiedź