Don Koyote Napisano Wtorek o 08:32 Napisano Wtorek o 08:32 Witam szanowne grono. Od stycznia lecę na TRT+ (150mg enan e4d) Badania robione przed i na początku. Przed test na poziomie 390 W trakcie 2900 ( badanie robione dzień po iniekcji) Reszta hormonów w normie. Wyniki sylwetkowe są bdb. Dieta, trening dopięte. (Jestem prowadzony przez trenera online) No i dzisiaj niemiła sytuacja- o 2 w nocy obudził mnie alarm wysokiego tętna: 158/min Kilka lat temu jak brałem 1amp e4d jelfy aptecznej, miałem 2x podobny epizod , ale wtedy ciśnienie wystrzeliło na 190/120 Zacząłem kłuc 1amp/tydz i się nie powtórzyło , ale to bez sensu (wahania stężenia) i odstawiłem na 2 lata. Zaznaczę że mam ostatnio mega stresujący tryb życia , a wczoraj w ogóle był ,,gnój ". Panikować? Zasadnicze pytanie to czy tak wysoki poziom teścia na tak małej dawce to norma i czy ja zmniejszać? Jutro mam dzień iniekcji , to przed zrobię badania. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowana wypowiedź