Skocz do zawartości

Rekomendowana wypowiedź

Napisano

Do analizy trafił kolejny produkt od Medical Pharma, a mianowicie Ultra Bold 3.0. Na pierwszy rzut oka - boldek jak boldek, ale... jest tutaj coś, co wyróżnia go na tle innych.

Zacznijmy od składu. Produkt zawiera:

• 200 mg/ml Boldenone Undecylenate,
  • 100 mg/ml Boldenone Cypionate.

Ten drugi składnik to prawdziwy game-changer. Dzięki dodatkowi cypionatu preparat zaczyna działać znacznie szybciej niż klasyczne formy boldenonu. Osobiście zauważyłem, że efekty stają się wyraźne już w drugim tygodniu stosowania, co jest dla mnie ogromnym plusem.

Analiza laboratoryjna

Producent zadeklarował: 300 mg/ml.
Wynik analizy:

• Boldenone Undecylenate: 205,77 mg/ml,
  • Boldenone Cypionate: 107,15 mg/ml,
    co razem daje 312,92 mg/ml (104,4% zadeklarowanej wartości).

Podsumowując – produkt nie tylko spełnia, ale nawet przewyższa deklaracje producenta. Wielkie brawa dla Medical Pharma za jakość i innowacyjność!

Dla mnie Ultra Bold 3.0 to najlepszy boldek, jaki stosowałem do tej pory. Szybsze działanie dzięki dodatkowi cypionatu i zgodność składu z deklaracją to coś, co robi różnicę.

Kto już testował? Jak Wasze wrażenia?