Skocz do zawartości

Spalacze tłuszczu - co się stało z dostępnością pozycji z rankingu?

Rekomendowana wypowiedź

Napisano

Cześć,

Trafiłem na to forum ponieważ poszukuję optymalnego dla siebie spalacza tłuszczu. Szczerze mówiąc to produkty typu olimp, all nutrition, trec itp. nie zachęcają mnie z uwagi na bardzo wątpliwą w mojej ocenie wiarygodność wszelkich opinii i innych rankingów, w których te produkty się pojawiają. No i w zasadzie historyczne wpisy na tym forum w większości to potwierdzają - dlatego też dokładnie przejrzałem tutejszy ranking spalaczy wraz z opisami. 

Problem tkwi w dostępności produktów - niestety nie da się znaleźć nic. Nie sprawdzałem wszystkich, ale topowe miejsca na pewno nie są dostępne. 

Moje pytanie jest więc następujące: co się stało? Czy produkty zostały wycofane z uwagi na jakieś regulacje unijne lub inne podobne aspekty? Nie jestem żadnym znawcą tematyki, więc może ktoś jest w stanie mi krótko odpisać co się zadziało na rynku?  Czy na prawdę jesteśmy skazani jedynie na to co oferują nam 'topowi' producenci obecnie?

Może ktoś jest w stanie zabrać głos.

Pozdrawiam,

Jarek