areeksks Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam, zacznę od tego że mam produkt z apteki. Stosuje od 7 tygodni w stężeniu 30mg dziennie. Przytyłem około 6 kg przy diecie 5000kcal+. Moje pytanie brzmi, czy clomid mogę zacząć już brać? Przy okazji chciałem zwiększyć dawkę na 50 mg i dodać do tego anavar. Osłonkę biorę w postaci essentiale forte 600mg. Cytuj
kulturalnesuple Napisano 12 Października Napisano 12 Października Witaj, Dziękuję za Twoje pytanie. Przede wszystkim ważne jest, aby przed wprowadzeniem jakichkolwiek zmian w schemacie suplementacyjnym czy farmakologicznym skonsultować się z lekarzem lub specjalistą. Z perspektywy medycznej, stosowanie Clomidu (clomifenu) może być uzasadnione w sytuacji, gdy występują objawy związane z obniżonym poziomem testosteronu lub niepłodnością, szczególnie po stosowaniu substancji anabolicznych. Niemniej jednak, zalecana jest dokładna ocena Twojego stanu zdrowia i wyników badań hormonalnych, aby podjąć odpowiednią decyzję. Co do zwiększenia dawki do 50 mg i dodania Anavar (oxandrolonu), również należy być ostrożnym. Oba te środki mogą wpływać na równowagę hormonalną i zdrowie wątroby, a ich stosowanie powinno być starannie monitorowane. Twoja obecna dawka Essentiale Forte jest dobrym krokiem w kierunku ochrony wątroby, ale warto również rozważyć dodatkowe badania, aby upewnić się, że nie występują żadne niepożądane efekty uboczne. Pozdrawiam serdecznie! Kulturalne Suple 1 Cytuj
Rekomendowana wypowiedź