Fryta1988 Added more than year ago Added more than year ago Witam serdecznie chciałem prosić o opinie na temat sprzętu do użytku domowego. Chce zakupić wioślarza do nie profesjonalnego użytku (raczej spalanie kalorii i kardio) mój wzrost to 178cm i waga to 139kg Osobiście znalazłem 2 modele: 1) ISE SY-1750 za 999zl z waga użytkownika do 150kg 2) HS-075R Nuke od Hop-Sport za 1500zl z waga użytkownika 135kg Czy polecacie któreś z tych urządzeń? Jeśli ktoś może udzielić jakieś porady odnośnie tych sprzętów lub innych do 1500zl będę wdzięczny :) Quote
danka2314 Posted July 9, 2025 Posted July 9, 2025 Ja, ponieważ mam małe mieszkanie i nie stać mnie na kupno, wypożyczam wioślarza. Akurat pod Krakowem znalazłam wypożyczalnie. Fajnie bo mogę sobie przedłużyć lub w każdym momencie wymienić na inny sprzęt, na przykład bieżnię czy rowerek. Mnie taka opcja odpowiada najbardziej. 1 Quote
Łukasz91 Posted July 17, 2025 Posted July 17, 2025 Do niedawna u mnie w garażu stał nieco starszy model ISE trochę mi posłużył więc nowsze modele pewnie są jeszcze lepsze dla mnie nie ma lepszego sprzętu Quote
xAzistethic Posted August 3, 2025 Posted August 3, 2025 W dniu 9.07.2025 o 13:25, danka2314 napisał: Ja, ponieważ mam małe mieszkanie i nie stać mnie na kupno, wypożyczam wioślarza. Akurat pod Krakowem znalazłam wypożyczalnie. Fajnie bo mogę sobie przedłużyć lub w każdym momencie wymienić na inny sprzęt, na przykład bieżnię czy rowerek. Mnie taka opcja odpowiada najbardziej. Jaki jest koszt takiego wypożyczenia jeśli możesz zdradzić? Nie wiedziałem że są w ogóle takie możliwości Quote
Rekomendowana wypowiedź