kompik Napisano ponad rok temu Udostępnij Napisano ponad rok temu Używał z was ktoś mieszanke Imbiru, Cynamonu, Chili jako domowego spalacza. Jak go używaliście: jako koktail czy "cherbate" czy inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KR33P Odpisano ponad rok temu Udostępnij Odpisano ponad rok temu A to imbir i cynamon mają działanie podobne do spalaczy? I na miłość boską - herbatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arnold78 Odpisano ponad rok temu Udostępnij Odpisano ponad rok temu Kiepski pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumcajs Odpisano ponad rok temu Udostępnij Odpisano ponad rok temu Wszystkie przyprawy jakie wymieniłeś jak najbardziej warto stosować, jednak raczej do posiłków jako ich część. Na pewno nie ma najmniejszego sensu pić ich razem jako koktajl gdyż może to spowodować dolegliwości żołądkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasmine Nastazja Odpisano ponad rok temu Udostępnij Odpisano ponad rok temu Jest specjalna dieta 3D chili która dzieli przyprawy na trzy grupy -.zielone o działaniu kojącym - żółte hamujące apetyt - czerwone przyspieszające spalanie tłuszczu Nie wiem jakie są efekty napewno dodawanie przypraw do potraw nie zaszkodzi, pić nie radzę chyba ze gorąca czekoladę z chilli lub kawę z cynamonem, jeśli ktoś lubi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowana wypowiedź
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.